Varilux PROGRESIVNE LEĆE 1+1 GRATIS

 

Akciju PROGRESIVNIH leća 1+1 GRATIS donosimo u našu poslovnicu Optika Anita u Zaboku. Jer želite vidjeti SAVRŠENO na svim udaljenostima, sa istim naočalama. 

Progresivne leće većinom su potrebe ljudi koji su prešli četrdesetu godinu, te počinju imati problema s vidom na različitim udaljenostima. Primjećujete da Vam se kreće mutit vid dok čitate, ili Vam plešu brojke, slova? Teško Vam je pročitati udaljene znakove u prometu? 
Varilux, progresivne leće za naočale, najbolje su rješenje za problem s prezbiopijom. Varilux progresivne leće dizajnirani su kako bi vratili jasan i oštar vid na svim udaljenostima, bez stalnog mijenjanja naočala. Gornji dio leće služi za gledanje na daljinu, središnji dio služi za vid na srednjoj udaljenosti i donji dio za vid na blizu. Potrebno je samo malo truda i nekoliko dana za navikavanje, te će vam život postati lakši jer kroz progresivne naočale vidite sve – na svim udaljenostima, bilo da u tom trenutku čitate, radite na računalu, gledate televiziju, kuhate, vozite automobil, čistite, šetate, svirate…

Svakako ako već ne znate da imate taj problem, obavite BESPLATNU kontrolu vida kod nas u Optici Anita, u Zaboku. 

A za sve oni koji već znaju za svoj problem s vidom, potrebno je samo doći i iskoristiti ovu odličnu akciju. No, možda se pitate čemu dva para istih naočala, a te jedne Vam trebaju koristiti za sve? 
Pa, ova akcija je savršena u tome da za drugi par možete si dat oduška, napraviti sunčane naočale, uzeti neki okvir koji će možda biti malo elegantniji, a ne svakodnevni, imati uvijek jedne u rezervi, držati jedne na poslu. Sigurni smo da ćete im naći svrhu, jer ipak su one Vaše svakodnevno pomagalo bez kojeg ne možete. 

 

UVJETI NARUČIVANJA ACKIJE 1+1 GRATIS:

– Drugi par leća koje dolaze gratis moraju imati istu dioptriju, odnosno rađene su za istu osobu
-Oba para moraju se naručiti istovremeno. 

Iskoristite odličnu akciju, investirajte u najkvalitetnije Varilux leće na tržištu. 

Očna optika Anita
Ulica M.Gupca, Zabok

RADNO VRIJEME
PON-PET | 08:00-19:00
SUBOTA | 08:00 – 13:00