AKCIJA 1+1 GRATIS – JEDNAKOJAKOSNE LEĆE/STAKLA

Akcija kao stvorena za sve one osobe koji imaju samo jedan problem s vidom, ili dalekovidnost ili kratkovidnost. 
Sada možete imati dva para naočala za cijenu jednih. Pitate se što će Vam dva para naočala? 
Ono što je odlično u ovoj akciji što drugi par naočala može biti i u boji, pa ćete drugi par imati kao SUNČANE naočale, a jedan par za svakodnevno gledanje. Ili pak možete uzeti samo dva različita okvira kako bi ste mogli imati i više modnih kombinacija, ili će Vam jedne biti na poslu, u autu…Nije ni bitno, ovo je akcija koja se svakako isplati. 

Jednojakosne leće su naočalne leće koje, kroz cijelu leću, imaju samo jednu dioptrijsku jakost. Koriste se za ispravljanje lošeg vida u situacijama gledanja na blizu ili na daleko, zbog čega su osnova za naočale onih korisnika kojima su potrebne za gledanje u daljinu kao i onih koji ih koriste za čitanje. Osim što nude različitu jakost, ova dva popularna tipa naočala razlikuju se i po izgledu: jednojakosne leće za dalekovidne korisnike nešto su deblje u sredini leće, dok su jednojakosne leće za kratkovidne korisnike nešto deblje na rubovima.

Ukoliko već nosite naočale, jeste li u potpunosti zadovoljni svojim naočalama? Neovisno trebate li leće za čitanje ili za gledanje u daljinu, jednojakosne leće neophodne su vam jer će vam savršeno pristajati. Jednojakosne leće nude četiri razine kvalitete, od tradicionalnih sfernih do individualiziranih leća. Modernom tehnologijom moguće je izraditi izuzetno ravne i lagane leće, čak i za recepte s velikom dioptrijom. Sa nama možete izraditi svoje nove leće po mjeri koje će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Uživajte u savršenom vidu u svakom trenutku i iskoristite odličnu akciju koju Vam nudimo u našoj
Optici Anita Zabok. 

U optici ćete naći pregršt modernih i kvalitetnih okvira od najboljih svjetskih brendova. Samo neki od njih su Vogue, Rayban, Emporio Armani, Von Bogen, Mexx, MaxMara, Boss, Polar, Carrera, Jaguar, Etnia, Guess, Swarovski, Ette, Naf Naf, Cosmopolitan, Agada, Julia Backer, Tommy Hilfiger, Centrostyle, Riders, Ambassador, John Lennon, OWD, Diplomat, Benetton…

UVJETI NARUČIVANJA ACKIJE 1+1 GRATIS:

– Oba para moraju se naručiti istovremeno

– Svaki par leća može imat različitu dioptriju

– Drugi par mogu biti sunčane leće

– Akcija vrijedi uz kupnju okvira

Vidimo se u Zagorju, u optici Anita
Ulica Matije Gupca 45a, Zabok

RADNO VRIJEME
PON-PET | 08:00-19:00
SUBOTA | 08:00-13:00